Zoeken op product

Zoeken op merk


Onze webshop

ideal.png
 

Algemene voorwaarden

 

Prijzen en bezorgkosten
Voor bestellingen van minder dan € 50,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Voor bestellingen van meer dan € 50,00 rekenen wij € 0,00 verzendkosten. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen die op de site worden vermeld, kunnen enigszins afwijken van de prijzen in de winkel (bijvoorbeeld in het geval van aanbiedingen in de winkel). Voor alle producten geldt dat u de prijs betaalt, die het artikel op het moment van bezorging van uw bestelling kost. De aanbiedingen die op de site worden vermeld, gelden alleen voor “verzendbestellingen" die binnen de periode waarvoor de aanbieding geldt, worden bezorgd.

 

Levering
Bestellingen worden verzonden via Post NL. Bestellingen worden 1 maal per week op vrijdag verzonden. Bevat uw bestelling versproducten en heeft u deze voor woensdag 12:00 uur besteld, dan worden deze producten dezelfde week nog bij u thuis bezorgd. Wij streven ernaar deze levertermijnen en -tijdstippen te halen, maar we kunnen deze levermomenten helaas niet garanderen.

 

Betaling
U kunt bij ons veilig betalen met i-Deal, of bij het gekozen afhaaladres.

 

Klachtenprocedure
Indien u producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 7 dagen aan ons kenbaar te maken. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze winkel in Geleen. Onze Klantenservice is op openingstijden bereikbaar van 9.00 tot 17 uur op telefoonnummer +31 (0)46 - 750 34 24. Onze klantenservice is ook bereikbaar via e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Onze Klantenservice zorgt ervoor dat uw klacht zo goed als mogelijk, en in ieder geval binnen 14 dagen, wordt afgehandeld.

 

Wijziging voorwaarden
Wij kunnen deze voorwaarden wijzigen. Deze gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons doet. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de site, waaronder de programmatuur, teksten, beelden en geluiden, berusten bij glutenvrijesuper.nl en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben.

Overige voorwaarden
Voor alle bestellingen die u via glutenvrijesuper.nl plaatst, gelden deze voorwaarden.

 
 

Glutenvrije Super te gast in AvondGasten van L1


Annie Rijkx was 12 juni samen met Veronique Hundscheid te gast in het programma AvondGasten van L1.
Heeft u dit gemist?

Klik dan hier om de uitzending te bekijken

Uw winkelwagentje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Inloggen


Wie is online

We hebben 20 gasten online